foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

JADŁOSPIS – JESIEŃ  

OBIAD

14.11.2016

Łazanki ( gluten) z kapustą i mięsem  i warzywami – 300 g

    15.11.2016

Zupa barszcz czerwony zabielany  na wywarze warzywno- mięsnym 400 ml

Bułka (pszenna )

Fasolka po bretońsku- minimum 150 g

ziemniakami – minimum 200 g

16.11.2016

   

Bitki wieprzowe w sosie minimum 100 g/50ml

Kasza jęczmienna minimum 200 g

Ogórek minimum 100g

17.11.2016

 

Zupa grochowa z warzywami zabielana na wywarze mięsno- warzywnym 400 ml

Bułka (pszenna )

   

Racuchy (gluten, jaja, mleko) z jabłkami i cukrem pudrem

Śmietana -50 ml

18.11.2016

pierogi ruskie – minimum 300 gram/ 5 sztuk

śmietana- 50 ml

Przypominamy, że dnia 9.11.2016 (środa) o godz.18.00 odbędzie się zebranie Rady Rodziców.

Dziennik elektroniczny

BIP

zegar

Dzwonki

1. 8:00 - 8:45

2. 8:55 - 9:40

3. 9:50 - 10:35

4. 10:45 - 11:30

5. 11:50 - 12:35

6. 12:55 - 13:40

7. 13:45 - 14:30